Atlas- lumbaalmassage

ATLASMASSAGE... Nek- schouder massage... Binnen 10 minuten merkbaar resultaat!

LUMBAALMASSAGE incl. atlasmassage... Binnen 20-25 minuten nóg meer resultaat!

Herken jij jezelf in onderstaande klachten, die maar niet over willen gaan? 

 • Nekklachten
 • Schouderklachten
 • Frozen shoulder
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Tennisarm
 • Slijmbeurs ontsteking
 • Bewegingsbeperking
 • Lage rugklachten
 • Knie-, enkel- en voetklachten


Atlasmassage is een korte wellness massage van ongeveer 10 min.
Wie heeft het tegenwoordig niet : een pijnlijke rug, nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook vervelende knopen komen veelvuldig voor. Door een nieuw ontwikkelde nek- en schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen. Hierbij maak ik op een zachte natuurlijk manier de wervels en gewrichten los. Door het stimuleren van de doorbloeding door massages en interactive benadering en zet het lichaam aan tot zelfherstellend vermogen. De kans is groot op gelijk resultaat merkbaar. Bij extreme nek- en schouderklachten is het beter om de atlas massage 3 dagen achter elkaar toe te passen waardoor de spieren niet de kans krijgen om weer vast te gaan zitten.

Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen.
Daarom is de Atlas massage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van hoofdpijn en uiteenlopende nek- en schouderklachten.

De Atlas-Lumbaalmassage© is een complete behandeling van ongeveer 25 minuten, waarbij niet alleen de nek en het bovenste gedeelte van de rug, maar óók de onderste (lumbale) wervels, gewrichten. spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze worden los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd.
Lumbaal betreft de lendewervels (het lage gedeelte van de wervelkolom). Het gaat dus om een massage van de onderrug en het s.i. gewricht losmaken (heupgewricht). Heeft u vaak last van lage rugpijn of straalt er pijn uit via de onderrug naar de benen? Dan is deze massage aan te raden. Ook bij knie- , onderbeen en andere voetklachten (o.a. hielspoor) of een hernia kan de lumbaal massage een positief effect geven en pijnklachten verhelpen of verlichten.
Wederom gaat het bij deze massage ook om het zelfherstellend vermogen van uw eigen lichaam te stimuleren. De zenuwen worden door de massage gestimuleerd om blokkades op te heffen.

In combinatie met de atlasmassage wordt in 1 keer uw hele wervelkolom behandeld met vaak een snel merkbaar resultaat.
Dus heeft u moeite met bukken, door de knieen gaan of bijvoorbeeld uit bed komen? Maak dan snel een afspraak voor de atlas- en/of Atlas-lumbaalmassage.

Atlas-Lumbaal massage bij ABC door Niek Aink

Waarom zou u bij mij een Atlasmassage of een AtlasLumbaal massage nemen?
Ten eerste zal u merken dat ik met deze massage van slechts 10-20 minuten een prettig en ontspannen gevoel in de nek en boven- en onderrug bewerkstellig.
Daarnaast zou u dankzij deze Atlasmassage met slechts 1 behandeling al een merkbaar resultaat kunnen voelen. Uiteraard is het verstandig om regelmatig een Atlasmassage te nemen, zodat de klachten nóg minder worden en/of evt. niet meer zo snel terug komen.
 

Tarief Atlasmassage: 10 minuten per behandeling

 • Tarieven                 €15,00 per behandeling of neem een voordelige strippenkaart van 5x voor€65,00
 • Tarief ABC leden:  €12,50 voor 10 minuten of neem een voordelige strippenkaart 5x ABC leden: €60,00    

 

Tarief Atlas-Lumbaalmassage: 20-25 minuten per behandeling 

 • Tarieven:                €37,50 per behandeling   -   óf neem een voordelige strippenkaart van 5x voor €165,00   -   óf 10x voor €300,00
 • Tarief ABC leden:  €32,50 per behandeling  -   óf neem een voordelige strippenkaart van 5x voor: €150,00  -    óf 10x voor €275,00

Prijzen zijn inclusief BTW.

 

 • Ik ben aangesloten bij de ...       


Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Nederland Wordt Weer FIT

Nederland Wordt Weer FIT

Geplaatst op: 2021-09-14

Geef je fitheid een boost en doe mee met Nederland Wordt Weer Fit! Een 10-weken programma op maat met als doel: conditie en kracht verbeteren, Coronakilo's kwijtraken en meer "geluk" ervaren.  ...

Lees meer Meer nieuws
Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2021-07-21

Vanaf 26 juli - 22 augustus hanteren wij een zgn. zomerrooster.

Lees meer Meer nieuws
 • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert