Groepslessen

Bij ABC Fitness zijn er diverse verantwoorde, leuke en uitdagende groepslessen. Er is voor ieder wat wils. ABC heeft het meest uitgebreide lesrooster. Er worden diverse lessen met instructeur gegeven, maar je kunt ook met virtuele lessen meedoen. (klik hier voor een indicatie van het virtuele rooster)
Ben je benieuwd welke groepslessen bij jou en je doelstelling passen en zou je een keertje gratis mee willen doen? Dat kan, vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen vrijblijvend contact met je op voor een afspraak.

download het lesrooster

 

Aquarobics

Tijdens aquarobics beweegt u op vrolijke muziek zo'n 45 minuten in het warme (31,5 graden) water. Aquarobics is voor zowel vrouwen en mannen geschikt, ongeacht fitnessniveau!

Body Shake

Bodyshake is de meest geschikte les om uw core te trainen. Dit zijn uw buik- en rugspieren. Een sterke core van uw lichaam zorgt voor een goede lichaamshouding en geeft minder kans op diverse rugklachten.

Club Power

Met behulp van een stang en gewichten worden in een les van 60 minuten alle spiergroepen getraind op het ritme van stimulerende muziek en onder deskundige leiding.

Club Step

Club Step brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie. Club Step is een uitstekende manier om op billen, buik en benen af te slanken.

Club Yoga

De les maakt gebruik van het traditionele yoga en tai chi. Het is een alles omvattende workout die geest en lichaam in balans brengt.

Fitness circuit

Circuit-fitness is een leuke en goede les voor diegenen die van afwisseling houden en onder leiding verantwoord willen trainen. Alles met apparatuur dat werkt op luchtdruk.

Core Power

De lessen duren slechts 45 minuten waarin u zorgt voor een betere conditie, meer vetverbranding en een betere coördinatie. En het is nog leuk ook!

Vitaal Plus

Een plezierige les van 45 minuten met leeftijdsgenoten. Kracht en conditietraining is op oudere leeftijd ook zeer belangrijk.

Maak gratis kennis met fitness bij ABC Fitness

Vraag direct online een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Ruimere openingstijden

Ruimere openingstijden

Geplaatst op: 2023-03-05

Vanaf maart 2023 is ABC op de zondag van 09.00-15.00 uur (en dus 3 uur langer) open.   In totaal is ABC liefst 80 uur open. Er is dus géén excuus om niet te komen sporten, want er is ...

Lees meer Meer nieuws
Jubileum-acties

Jubileum-acties

Geplaatst op: 2022-12-30

2023 kan jouw fitste jaar worden! ABC Fitness  helpt jou hier graag bij! Geef jezelf een kickstart in 2023 met een van onze acties. Aanmelden of meer informatie willen ontvangen? Vul hier onder je g...

Lees meer Meer nieuws
  • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

  • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

  • Zwemles bij ABC Fitness is super!