Groepslessen

Bij ABC Fitness zijn er diverse verantwoorde, leuke en uitdagende groepslessen. Er is voor ieder wat wils. ABC heeft het meest uitgebreide lesrooster. Er worden diverse lessen met instructeur gegeven, maar je kunt ook met virtuele lessen meedoen. (klik hier voor een indicatie van het virtuele rooster)
Ben je benieuwd welke groepslessen bij jou en je doelstelling passen en zou je een keertje gratis mee willen doen? Dat kan, vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen vrijblijvend contact met je op voor een afspraak.

download het lesrooster

 

Aquarobics

Tijdens aquarobics beweegt u op vrolijke muziek zo'n 45 minuten in het warme (31,5 graden) water. Aquarobics is voor zowel vrouwen en mannen geschikt, ongeacht fitnessniveau!

Body Shake

Bodyshake is de meest geschikte les om uw core te trainen. Dit zijn uw buik- en rugspieren. Een sterke core van uw lichaam zorgt voor een goede lichaamshouding en geeft minder kans op diverse rugklachten.

Club Power

Met behulp van een stang en gewichten worden in een les van 60 minuten alle spiergroepen getraind op het ritme van stimulerende muziek en onder deskundige leiding.

Club Step

Club Step brengt je in vorm, corrigeert je figuur en verbetert je conditie. Club Step is een uitstekende manier om op billen, buik en benen af te slanken.

Club Yoga

De les maakt gebruik van het traditionele yoga en tai chi. Het is een alles omvattende workout die geest en lichaam in balans brengt.

Fitness circuit

Circuit-fitness is een leuke en goede les voor diegenen die van afwisseling houden en onder leiding verantwoord willen trainen. Alles met apparatuur dat werkt op luchtdruk.

Core Power

De lessen duren slechts 45 minuten waarin u zorgt voor een betere conditie, meer vetverbranding en een betere coördinatie. En het is nog leuk ook!

Vitaal Plus

Een plezierige les van 45 minuten met leeftijdsgenoten. Kracht en conditietraining is op oudere leeftijd ook zeer belangrijk.

Maak gratis kennis met fitness bij ABC Fitness

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

06-44611704
NIEUW... IMMUNITY BOOST PLAN. Fit& vitaal plan incl. eGym, leefstijladvies en het boek 'Bewegen als Medicijn'

NIEUW... IMMUNITY BOOST PLAN. Fit& vitaal plan incl. eGym, leefstijladvies en het boek 'Bewegen als Medicijn'

Geplaatst op: 2020-09-04

ABC's 12 weken Immunity Boost Plan. Een betere start voor een vitaler leven kun je niet krijgen.   Méér resultaat in minder tijd! Speciaal plan voor alle niveaus! Dus ook voo...

Lees meer Meer nieuws
In 8 weken fit& vitaal?! Profiteer van onze tijdelijke super aanbieding

In 8 weken fit& vitaal?! Profiteer van onze tijdelijke super aanbieding

Geplaatst op: 2020-09-04

Tot en met 14 september 2020 kun je nog profiteren van ABC's super aanbieding:   in 8 weken Fit & Vitaal met eGym, groepslessen of functionele krachttraining. Nu tot en met 14 september voo...

Lees meer Meer nieuws
 • Uitdagende Groepslessen bij ABC FItness

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert