Zwemles

ABC Fitness geeft al vanaf de oprichting in 1992 zwemles in kleine groepjes aan kinderen vanaf 4 jaar. Sindsdien zijn er al 10.462 A,B,C of Easyswim diploma's uitgereikt; een aantal waar onze Zwemschool ABC natuurlijk erg trots op is!
Vanaf januari 2018 zijn wij overgestapt op de  EASYSWIM methode en gaan wij opleiden voor het Easyswim-diploma

Stel je eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is voor uw kind. Dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat leren haast vanzelf gaat én lesgevers met plezier en enthousiasme lesgeven. Aan de basis van de zwemlesmethode van EasySwim ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een EasySwim-zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van uw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en vooral een leven lang zwemplezier.

Wij leiden kinderen dus op voor het nieuwe en supergave EASYSWIM DIPLOMA.
Binnen het EasySwim zwemdiploma worden zwemveiligheid en plezier uitgedrukt in 9 praktijksituaties. In deze praktijksituaties worden alle elementen die voor de juiste zwemvaardigheid nodig zijn gecombineerd. Uw kind wordt hierbij tijdens het diplomafeest niet beoordeeld op techniek. Het afzwemmen is dan ook geen examen. Echter, de opleiding voorafgaand aan het diplomafeest én de praktijksituaties zijn zo ontworpen dat de juiste zwemvaardigheid gewaarborgd wordt. Het diplomazwemmen is hiermee een feestelijke afsluiting zonder kans op falen.
Daarnaast zal uw kindje dankzij de gratis app EZZY'S ISLAND meer betrokken raken met zwemles, het leuker gaan vinden en dus sneller leren zwemmen.

Tijdens de zwemlessen krijgt uw kind het zgn. Easyswim drijfpakje twv €59,95 in bruikleen. U betaalt deze dus niet!
Dit pakje zorgt voor een veilige en goede ligging in het water en de kinderen hebben ivm armbandjes een veel betere bewegingsvrijheid met de armen. Dit zorgt ervoor dat de borst- en rugcrawl en schoolslag makkelijker aangeleerd worden.
Daarnaast zal het pakje tijdens de lessen regelmatig uitgaan. Dit heeft als doel dat de kinderen al in de beginfase leren om zichzelf te redden.

Wordt zwemmen duurder of is mijn kind langer bezig? NEE. 
U krijgt het Easyswim drijfpakje in bruikleen en u betaalt hier dus niet extra voor.
Aangezien het 1 diploma is,  scheelt u dit (indien u door zou gaan voor C) liefst 2x het betalen van het diplomazwemmen. 
Uiteraard is uw kind langer bezig dan het oude A diploma, maar in totaal duurt het niet veel langer dan met het behalen van het B/C diploma.

HEEL GROOT VOORDEEL: WIj mogen met Easyswim ook in ons eigen bad afzwemmen! Wij zwemmen echter in zwembad De Veldkamp in Wezep af, omdat wij het toch wel belangrijk vinden dat kinderen gewend raken aan een groot bad.
Maar.... mag uw kind diplomazwemmen en wordt het onverhoopt ziek of bent u op vakantie? Dan moest u in de oude situatie nog een kwartaal doorzwemmen, terwijl wij nu met Easyswim een moment in ons eigen bad kunnen uitzoeken. Dit scheelt u véél geld en vooral véél verdriet.
 
Onze sterkte punten waardoor wij al 29 jaar een goede naam hebben, blijven nog steeds van toepassing.
- Kleine groepjes (starten met 8 en maximaal 9 kinderen bij de gevorderden), veel aandacht, heerlijk warm water en een rustig bad waarbij we maar met 1 groepje zwemmen zorgen voor de beste leeromgeving.    
De lessen bij onze zwemschool zijn nog steeds een stukkie goedkoper dan andere particuliere zwemschool in Elburg. Uw kind krijgt ook nog eens een eigen drijfpak en zwembroek.

De lessen kosten €14,75 per 60 minuten.
Diplomazwemmen kost €35,00
Inschrijfgeld is €15,00
Tijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 14.45-18.45 uur. Woensdag van 12.30-19.30 uur. Vrijdag van 12.45-18.45 en zaterdag van 08.00-16.00 uur

Onze tip: Geef uw kind op tijd op voor de wachtlijst!!!  Dat kan via deze link:   https://abc.easyswimportal.com/dmz/signup/1 
Wij krijgen nogal eens een telefoontje van een ouder die het maar raar vind dat zijn/haar kind nog niet aan de beurt is. Op dit moment hebben wij weer een redelijke wachtlijst, (ongeveer 9-12 maanden) maar het is het voor ons onmogelijk om te zeggen wanneer uw kind aan de beurt is. Zeker met de vele onderbrekingen vanwege de lockdowns ivm corona duurt het helaas allemaal wat langer en is het niet goed te zeggen hoe lang de wachtlijst is.
Daarnaant is het ook afhankelijk van het aantal afzwemmers (elk kwartaal zwemmen wij af), het aantal mensen wat vóór uw kind op de lijst staat én uw beschikbaarheid. Kunt u bijvoorbeeld alléén maar op zaterdag, dan kan het langer duren eer uw kind een oproep krijgt.    
Houd rekening met een wachttijd van zeker ongeveer 9-12 maanden. Wees dus op tijd met aanmelden!!! Vanwege de diverse lockdowns en corona kan de wachtlijst helaas langer zijn dan verwacht. Geef uw kindje dan ook vroegtijdig op.

P.S. U kunt uw kind ook op jongere leeftijd aanmelden voor de lijst, zodat hij/zij aan de beurt is zodra u wil.

Let op: Gaat uw kind op zwemles bij ABC? Dan krijg je tot wel 60% korting als je zelf komt fitnessen! Meld je snel aan want vanwege de kleine groepjes is er maar beperkt plek.

Maak gratis kennis met Zwemles bij ABC Fitness

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Nederland Wordt Weer FIT

Nederland Wordt Weer FIT

Geplaatst op: 2021-09-14

Geef je fitheid een boost en doe mee met Nederland Wordt Weer Fit! Een 10-weken programma op maat met als doel: conditie en kracht verbeteren, Coronakilo's kwijtraken en meer "geluk" ervaren.  ...

Lees meer Meer nieuws
Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2021-07-21

Vanaf 26 juli - 22 augustus hanteren wij een zgn. zomerrooster.

Lees meer Meer nieuws
 • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert