SLIM diet

SLIMMER SLANK met SLIM diet: Snel, makkelijk en verantwoord afslanken met GRATIS BEGELEIDING!

Zolang je de SLIM diet producten gebruikt en besteld, krijg je gratis begeleiding van je ABC coach. 

Slim Diet is ontwikkeld door diëtisten en artsen! Oorspronkelijk onder de naam Prodimed door diëtisten/ziekenhuizen verstrekt, maar nu onder de naam Slim Diet ook bij ABC verkrijgbaar,

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Met onze SLIM diet methode werk je naar een gezond eetpatroon.
Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten en zijn koolhydraatarm. Die geven een verzadigd gevoel. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan. Zo gepiept

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods?
Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord?
Hou het simpel! Met ons eenvoudige 4-stappenplan.
Onze porties zijn precies afgemeten. En bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt.

Gemakkelijker kan bijna niet!

 

Neem vandaag nog de stap en neem contact op met ABC. Wij begeleiden je (zolang de lockdown duurt) online.

Mail naar info@abc-fitness.nl of bel met 0525680102. (tijdens lockdown minder bereikbaar) 

 

Annet van H zegt dit over SLIMdiet:

Ik vind het in 1 woord fantastisch!
In eerste instantie stond ik er nogal sceptisch tegenover, het zoveelste dieet met maaltijdvervangers... Maar toen ik me er wat meer in ging verdiepen sprak het me toch wel aan. Je begint namelijk met volledig alle maaltijden te vervangen, maar in 4 stappen ga je weer een normaal eetpatroon opbouwen. Streng lijnen kan ik prima, maar als je dan eenmaal weer alles mag eten, is de verleiding groot om van alles weer te veel te nemen. Bij slimdiet word je hierin begeleid en dat leek me heel fijn. Je gaat niet in 1x van maaltijdvervangers weer helemaal gewoon eten, maar het gaat in stappen, steeds komt er een gewone maaltijd bij. Eerst het avondeten, daarna het ontbijt en het laatst de lunch. 
Helaas is nu door de Corona de fysieke begeleiding niet mogelijk, maar het blijkt dat ik het prima zelf kan, dankzij de fijne recepten en zakjes van SlimDiet. En met vragen kan ik altijd bij Tamara van ABC terecht of via de chat met Slimdiet.

Ik ben nu 9 weken bezig en 17 kg kwijt! 
Mijn doel was 20 kilo eraf. Volgens de eerste berekening zou ik dat in 14 weken kunnen behalen. Ik kon dat bijna niet geloven, maar dat lukt dus prima.
Ik ben in stap 1 begonnen, dus met 5 of 6 Slimdiet maaltijden per dag. De eerste 3 dagen waren best zwaar, ik had veel hoofdpijn en voelde me lusteloos... Dat bleek het afkicken van de suikers te zijn. Na die drie dagen kwam de energie terug en wat ik vooral merkte is dat ik veel beter slaap! En dat is nu na 9 weken nog steeds zo.
Na 7 weken ben ik overgestapt naar stap 2, dat houdt in dat ik nu s avonds geen zakje meer neem, maar een stukje vlees van de lijst met veel groente. Sowieso eet je s’middags en s’avonds lekker veel groente, die allemaal beschreven staan in het boekje wat ik erbij kreeg. Daar staan de groentes in die je mag eten en in welke hoeveelheid, echt ideaal. Ook op de site van Slimdiet staan per stap heerlijke gerechten, dus het is makkelijk te variëren, je eet echt niet elke keer sla.
Wat ik ook dacht was dat het lastig is in te passen in mijn dagschema. Ik werk als gastouder, dus ben altijd thuis en de verleiding ligt altijd op de loer.... Maar het is eigenlijk heel eenvoudig in te passen. s'Middags neem ik lekker een kop soep als de kinderen een broodje eten.... of ik bak een broodje voor mezelf van een zakje Slimdiet. Ook het sapje als tussendoortje is snel te maken en geeft echt een verzadigd gevoel.  Ik red het prima met 5 maaltijden per dag, alleen als ik flink sport op een dag of vroeg ontbijt neem ik er wel eens 6.  
Maar meestal ontbijt ik rond 830 en dan red ik het prima tot 12 uur op een bakje havermout of een kop cappuccino. Om 12 uur lunch ik en om 1430 neem ik dan een sapje, als de kinderen wat drinken en een snoepje krijgen.   s ’Avonds lekker een pannenkoek, aardappelkoekjes of een omelet met dezelfde groente die ik ook voor mijn gezin kook. Voor hen kook ik er dan aardappels of pasta bij en een stukje vlees. Nu ik in stap 2 zit eten we gewoon allemaal mager vlees, of soms maak ik voor mezelf wat anders. De variatie is echt enorm en de recepten op de site zijn echt een aanrader! Je hoeft echt niet heel anders voor jezelf te koken, het is prima aan te passen/aan te vullen voor het hele gezin. Om 2030 geniet ik dan van een heerlijk bakje chocolade of koffiemousse, dat vind ik echt een traktatie. 
Het is nog steeds goed vol te houden, ook na 9 weken!  Vooral het resultaat zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om het vol te houden. En als de weegschaal dan eens een weekje wat minder gewichtsverlies aangeeft, dan is er in cm wel weer veel af. En honger heb ik in al die weken niet gehad en ook mijn zin in zoet is vrijwel volledig verdwenen.
Voor mij is dit een ideale manier om van mijn overgewicht af te komen. Het is me al wel eerder gelukt, hopelijk is het nu blijvend, omdat je nu weer leert om op een normale manier te eten.

Ik ga nog even door, die 20 kilo gaat me zeker lukken!

 

Meld je aan via onderstaand formulier!

 

 

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
GREEN FRIDAY bij ABC: Sport tot 1 januari gratis!

GREEN FRIDAY bij ABC: Sport tot 1 januari gratis!

Geplaatst op: 2021-11-19

Het is dit jaar géén Black maar GREEN FRIDAY bij ABC.   SPORT 1 MAAND GRATIS! Denk je erover om méér te gaan bewegen? Wil je die paar extra kilo's nu eindelijk ...

Lees meer Meer nieuws
We zijn weer volledig open. Ontdek onze indoor- en outdoor Gym!

We zijn weer volledig open. Ontdek onze indoor- en outdoor Gym!

Geplaatst op: 2021-01-19

NIEUW: ABC'S OUTDOOR GYM! Ook nu ABC weer binnen open mag, blijft onze fantastische OUTDOOR FITNESS.  Onze outdoor fitness is een volwaardige gym waar je alle mogelijkheden hebt voor een complete work...

Lees meer Meer nieuws
 • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert