SLIMdiet opties

Snel, makkelijk en betaalbaar afslanken? Dat lukt met SLIMdiet

Zoals te lezen is onder de SLIMdiet pagina, geven wij kosteloze begeleiding door onze voedingscoach zolang je de fantastsiche maaltijden van SLIMdiet bestelt. ABC biedt 2 opties om SLIMdiet te gebruiken:

Optie 1: Het hele traject samen met de coach
Heeft u overgewicht en wilt u graag begeleiding in uw traject? Wilt u graag aan uw gezondheid werken? Start nog vandaag en vraag om vrijblijvende info of een intake gesprek met onze voedingscoach Tamara . De voedingscoach zal u online gaan begeleiden en het traject met u doorlopen gewoon vanuit huis. U krijgt de maaltijden thuis gestuurd en samen met de voedingscoach zal u de vier fases van het programma gaan doorlopen.

U wordt fitter, energieker en u gaat de eerste week een kickstart maken om snel en goed in de vetverbranding te komen. Nadat u in de vetverbranding zit zal u merken dat u de stappen heel makkelijk kan doorlopen zonder honger gevoel.

Optie 2: Zelf heerlijke en verantwoorde tussendoortjes bestellen.
Wilt u het programma niet volgen maar wel gebruik kunnen maken van onze favoriete eiwitrijke repen of andere tussendoortjes voor het onderhoud van uw gezonde leefstijl. Ook dat is een mogelijkheid. Vooral de repen en smoothie dranken zijn ideaal voor een verantwoord tussendoortje als je onderweg bent. 
We maken een account voor u aan in Mijn SLIMdiet en versturen een inlog en u kan de maaltijden zelf bestellen via uw eigen SLIMdiet omgeving! Alle eiwit rijke maaltijden worden na bestelling thuis afgeleverd.

Welke optie heeft uw voorkeur? U geeft uw optie door aan info@abc-fitness.nl  (naam ,telefoonnummer) en de voedingscoach zal contact met u opnemen,

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

 

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Nederland Wordt Weer FIT

Nederland Wordt Weer FIT

Geplaatst op: 2021-09-14

Geef je fitheid een boost en doe mee met Nederland Wordt Weer Fit! Een 10-weken programma op maat met als doel: conditie en kracht verbeteren, Coronakilo's kwijtraken en meer "geluk" ervaren.  ...

Lees meer Meer nieuws
Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Zomerrooster met aangepaste openingstijden

Geplaatst op: 2021-07-21

Vanaf 26 juli - 22 augustus hanteren wij een zgn. zomerrooster.

Lees meer Meer nieuws
 • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert