Sportvastenkuur: in 10 dagen resultaat!

In 10 dagen tussen de 2-6 kilo afvallen, buikvet kwijtraken, een beter uithoudingsvermogen en je veel energieker voelen? Volg dan een Sportvastenkuur bij Niek Aink.
Samen met mij als je Fittergy Coach train je in 10 dagen je lichaam om de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen.

Ik stel voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk "make the switch" sportvasten schema samen die je gedurende 10 dagen volgt. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Een sportvastenkuur kan zowel door sporters van ABC als ook de niet-leden gedaan worden. Om je resultaten vast te houden of te verbeteren is het raadzaam om het keep the switch protocol aan te houden
De vaste landelijke prijs voor het speciale sportvastenpakket, inclusief online/chat begeleiding en persoonlijk 10 daags programma is €249,00. 

(ABC leden die met 2 tegelijk willen starten krijgen €50 korting)

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.
  

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Ruimere openingstijden

Ruimere openingstijden

Geplaatst op: 2023-03-05

Vanaf maart 2023 is ABC op de zondag van 09.00-15.00 uur (en dus 3 uur langer) open.   In totaal is ABC liefst 80 uur open. Er is dus géén excuus om niet te komen sporten, want er is ...

Lees meer Meer nieuws
Jubileum-acties

Jubileum-acties

Geplaatst op: 2022-12-30

2023 kan jouw fitste jaar worden! ABC Fitness  helpt jou hier graag bij! Geef jezelf een kickstart in 2023 met een van onze acties. Aanmelden of meer informatie willen ontvangen? Vul hier onder je g...

Lees meer Meer nieuws
  • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

  • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

  • Zwemles bij ABC Fitness is super!