FAQ ivm Corona Crisis ABC

FAQ Coronavirus ( update 21 april) 

V: Is ABC geopend?
A: Nee, onze club is in ieder geval tot 20 mei 2020 gesloten. Het is afwachten of we van de overheid dan weer open mogen

V: Hoe lang blijft ABC gesloten?
A: ABC zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
A: Ondanks dat de sluiting door het Corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft!

We zijn blij om jou het volgende te kunnen aanbieden:

(Bijna) Elke dag (LIVE) workouts via Facebook

Regelmatig plaatsen wij via een van onze instructeurs op facebook/YouTube een leuke en uitdagende  work-out die je thuis zonder (of met alternatieve) materialen kunt doen. Doe jij mee? Zorg ervoor dat je ons volgt via Facebook (#fitnesselburg) en Youtube (abcfitness) om geen work-outs en nieuwtjes te missen. 

(2) Een op maat gemaakt schema om thuis te trainen

Wil jij gewoon lekker zelfstandig thuis (binnen of buiten) trainen? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@abc-fitness.nl met het verzoek voor een schema en wij nemen telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken.

(3) Lessen via de Funxtion app: Download de Funxtion app en krijg toegang tot vele workouts en oefeningen die je thuis kunt doen

(4) Gratis voedingsbegeleiding op afstand. Iedereen krijgt tot en met 1 mei gratis toegang tot de VYTAL app. Download deze in Apple store of Google Play.

Onze voedingsdeskundigen Tamara en Loraine helpen jou graag met je voeding. Zeker nu je de komende weken wat minder in je normale sportritme zit. Stuur een mail naar info@abc-fitness indien je teruggebeld wilt worden over dit thema.

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club?
A: Ondanks dat deze situatie totale overmacht is kijken wij uiteraard naar een passende oplossing voor onze leden en gaan wij zeker compenseren. Aangezien wij veel vaste lasten hebben en het daarom niet lang zullen redden zonder ook maar €1 omzet, zullen wij met een maatregel komen waarvan wij denken dat dit super schappelijk en reëel is voor onze klanten en wij het iets langer vol kunnen houden.
- Het komt erop neer dat wij iig in april (en mss mei als blijkt dat we langer gesloten moeten zijn) maandelijks 25% van het normale maandbedrag gaan incasseren.
- Bij heropening zal deze 25% weer als korting op het maandbedrag gegeven worden, zodat je dan slechts 75% betaalt en uiteindelijk dus niets voor de periode van sluiting hebt betaald!
Morgen zullen wij deze maatregelen per mail kenbaar maken.

MAAR... Een aantal mensen/leden heeft al aangegeven dat zij helemaal niet (of niet voor de 100%) gecompenseerd wil worden. Bij hen mogen wij het normale bedrag incasseren. Hierbij geven zij aan dat zij onze inspanningen en de vele extra services die wij leveren om hen in beweging te houden (live videos, filmpjes van workouts, gratis Vytal voedingsapp incl. coaching, Fitsnacks.tv, online persoonlijke schema's maken etc) erg waarderen. Daarom zullen wij zsm aan een ieder per mailing vragen of hij/zij evt. minder compensatie wil hebben.
- Je kunt dan kiezen of je helemaal géén compensatie wilt, óf dat je 25%, 50% of 75% compensatie wilt.
- Geef dit svp door via deze link indien je dit wilt en indien je dit nog niet gedaan hebt.  
- Geef het dus per mail door, zodra je de brief hebt ontvangen!!!

V: Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie (en op basis van de algemene voorwaarden van onze branchevereniging NL Actief) kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn door online lessen en mogelijkheden om thuis te trainen aan te bieden.

V: Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde regels (opzegtermijn) als voorheen van toepassing. 

V: Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?
A: Ja, maar de periode van sluiting vanaf 1 april wordt geheel gecompenseerd zodra wij weer open zijn! Je betaalt tijdens de sluiting slechts 25% van je normale tarief, terwijl je deze 25% bij heropening weer als korting op je abonnement krijgt. Tenzij je aangeeft dat je niet gecompenseerd wil worden(voor uitleg zie boven)

V: wij willen jullie steunen vanaf april, kan dat? 
A: Elke maand sluiting scheelt ons tussen de 40 en 45.000 euro aan omzet (zwemles, fitness, beautysalon, zonnebank etc) per maand (is géén winst hoor ;) ) Vind jij het echter ook super dat wij jou en onze klanten veel alternatieven bieden om jou/hen in beweging te houden (thuis videos, Fitsnacks.tv, online persoonlijk schema, Funxtion workouts, gratis Vytal app en voedingsadvies tot 1 mei etc) ... Dan zouden wij het erg op prijs stellen als je aangeeft dat je vanaf april helemaal géén volledige compensatie wilt.  Een aantal mensen heeft namelijk aangegeven dat wij het abonnement gewoon mogen blijven incasseren! Bent u het daar mee eens? Dan kun je aangeven of je helemaal niet - voor slecht 25% - voor 50% of vor 75% gecompenseerd wil worden.   kunt     

We hopen op uw begrip, coulance en samenwerking!
Niek & Iris Aink + Team ABC

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525-680102
Start nu met jeugd bootcamp bij ABC fitness

Start nu met jeugd bootcamp bij ABC fitness

Geplaatst op: 2020-04-22

Schrijf je direct in voor jeugd bootcamp bij ABC fitness.

Lees meer Meer nieuws
KRACHTTRAINING? DOEN!!!

KRACHTTRAINING? DOEN!!!

Geplaatst op: 2020-02-17

Zorg voor je spieren is zorg voor je gezondheid

Lees meer Meer nieuws
 • Uitdagende Groepslessen bij ABC FItness

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert