Sportivity App: Lessen reserveren

Vanaf 14 mei gaan we werken met de Sportivity app om lessen te reserveren.
Voorlopig is dat voor ons aangepaste lesrooster tijdens de Corona tijd. Deze lessen zullen buiten plaastvinden.  
Het is tijdens deze corona tijd namelijk verplicht om een lesreserverings systeem te hebben. We moeten kunnen aantonen wie er zijn en dat er niet teveel mensen komen.
Een grote verandering, dat begrijpen we, maar wij zijn enorm blij dat we na weken van sluiting toch weer les kunnen gaan geven 

Wat is Sportivity?
Sportivity is een app op je smartphone. Het is jouw online sportomgeving, waar je inzicht krijgt in de abonnementen die je bij ons hebt lopen en je betaalgeschiedenis. Tevens kun je er groepslessen mee reserveren.
 
Waarom moet ik nu groepslessen reserveren?
Het is voor ons in deze corona-tijd verplicht om met reserveringen te werken. Zonder eservering mogen wij géén sporters toelaten. Met de app kunnen we in de gaten houden hoeveel mensen zich aanmelden. Zit een les altijd snel vol? Dan kunnen weeventueel een extra groepsles toevoegen aan het rooster. Het zal in het begin zoeken zijn waar behoefte aan is. De gebruikelijke lessen als  Power, Yoga, Steps, Spinning zullen we zoveel mogelijk in de tent gaan geven. Lessen als circuit, funxtion en vrije fitness geven we bij het outdoor rek.
  
 
Wij werken met vaste lessen en vaste groepen. Dat blijft ná de corona-tijd ook nog zo. Maar in de toekomst zullen leden het annuleren en inhalen via de app moeten regelen. Dit is veel makkelijker aangezien je als lid meteen kan zien of er ergens een plek vrij is om je eerdere gemiste les in te halen.
Maar.. we zullen in de toekomst  niet-leden de mogelijkheid bieden om lessen te kopen. We gaan dus de plaatsen die nog vrij zijn, actief verkopen.   
 
Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor de lessen?
We zijn nog bezig met het implementeren van het reserverings systeem via de app. Je kunt je maximaal een week van tevoren aanmelden.   Als de aanmelding is gelukt, krijg je hier een bevestigingsmail van. 

Ik heb geen smartphone om de app op te downloaden, wat nu?
Geen probleem. Onze receptionisten kunnen je ook aanmelden. Maar aangezien wij ivm de corona nog gewijzigde openingstijden hebben, zal dat voorlopig helaas niet altijd direct mogelijk zijn. Dus als je wilt sporten en géén smartphone hebt? : Bel dan even met 0525-680102
 
Waarom wordt mijn e-mailadres niet erkend?
Het e-mailadres dat je gebruikt om aan te melden, moet gelijk zijn aan het e-mailadres waarop je de mail hebt ontvangen voor het activeren van het Sportivity-account. Deze is namelijk gekoppeld aan jouw account. Wil je dit aanpassen? Daarvoor kun je bij onze receptie terecht via 0525-680102.
 
De link om het account te activeren werkt niet, hoe kan dat?
Het kan zijn dat de link is verlopen, deze is namelijk 24 uur geldig. Als dit het geval is, kun je een nieuwe aanvragen bij de receptie.
 
Wat als ik me aanmeld, maar toch niet kan komen? 
Als je toch niet mee kan doen aan een groepsles, kun je je tot twee uur voorafgaand aan de les afmelden via de app of via de receptie. Sporters die niet meer mee kunnen doen omdat de les vol zit, kunnen namelijk op de wachtlijst gezet worden. Als jij je afmeld, krijgen zij een melding dat er weer een plek vrij is gekomen. Dus vergeet niet om af te melden en gun je medesporters jouw plekje in de les! 

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525-680102
Start nu met jeugd bootcamp bij ABC fitness

Start nu met jeugd bootcamp bij ABC fitness

Geplaatst op: 2020-04-22

Schrijf je direct in voor jeugd bootcamp bij ABC fitness.

Lees meer Meer nieuws
KRACHTTRAINING? DOEN!!!

KRACHTTRAINING? DOEN!!!

Geplaatst op: 2020-02-17

Zorg voor je spieren is zorg voor je gezondheid

Lees meer Meer nieuws
 • Uitdagende Groepslessen bij ABC FItness

 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert