27 nieuwe SPINNING FIETSEN met COACH BY COLOUR bij ABC

ABC heeft is januari 2018 meteen al goed begonnen door flink te investeren in 27 supergave Lifefitness IC6 spinningfietsen.
Onze trainers kunnen alle deelnemers nu veel beter individueel coachen dankzij het coach by colour systeem. Aan de hand van de kleur wat de console op de fiets laat zien, kunnen wij precies zien wanneer de deelnemers op de juiste intensiteit/wattage trainen. Hierdoor traint iedereen op zijn/haar eigen niveau en hierdoor worden de lessen niet alleen veel leuker, maar juist ook uitdagender en inzichtelijker. Of je nu een prof bent of een ongeoefende fietser... met het coach by colour systeem fiets je altijd op jouw ideale niveau. Elke fiets  heeft een minicomputertje/console  waarmee je heel veel gegevens kunt aflezen tijdens en ná de les. Deze console is met een app te koppelen zodat je na afloop in je eigen app precies kunt zien wat je gedaan hebt. Tevens kun je zo veel beter je vooruitgang monitoren.
De deelnemers zijn erg enthousiast en we zien dat ook aan de opkomst tijdens de lessen. 
WANNEER ZIEN WIJ JOU? 

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • 50 days Shape Up.

  50 days Shape Up.

  WIl je fitter, vitaler en iets lanker van de aankomende zomer genieten? Doe dan mee met ABC's 50 days Shape Up programma. Kom in s...

  Lees meer
 • 2019: New Year, New You!

  2019: New Year, New You!

  Wil je in 2019 de betere versie van jezelf worden? Dan is het belangrijk om fit en vitaal te zijn! Spiertraining is daarbij onmisbaar! B...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.