ABC investeert fors in nieuwe eGym, Fle-xx en andere apparatuur!

ABC heeft de krachtapparatuur in de fitnesszalen compleet vernieuwd. Er is fors geinvesteerd in extra eGym & Fle-xx toestellen. Daarnaast Zijn er ook nieuwe krachttoestellen gekomen, zodat iedereen de juiste keuze  kan maken om zijn/haar doelen te behalen. EGYM icm Fle-xx kan rugklachten verminderen en verbetert de houding. Daarnaast hebben wij een super Glute Builder aangeschaft om de billen heel goed te trainen en shapen.

Kom eens langs of maak een afspraak voor een eGym proefles. eGym is de béste manier om gecontroleerd en gemotiveerd je kracht, houding en coordinatie te verbeteren. Met resultaatgarantie! 

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • 50 days Shape Up.

  50 days Shape Up.

  WIl je fitter, vitaler en iets lanker van de aankomende zomer genieten? Doe dan mee met ABC's 50 days Shape Up programma. Kom in s...

  Lees meer
 • 2019: New Year, New You!

  2019: New Year, New You!

  Wil je in 2019 de betere versie van jezelf worden? Dan is het belangrijk om fit en vitaal te zijn! Spiertraining is daarbij onmisbaar! B...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.