GetFit24 online abonnementen

Klik op onderstaande button als je een GetFit24 abonnement wil afsluiten

abc-fitness.opencontrolplus.com/club_portal/membership?f%5Bphrase_search%5D=&f%5Bgroup_ids%5D%5B%5D=1586&f%5Bgroup_ids%5D%5B%5D=0


Ben jij klaar om ook thuis sportief én mentaal aan de slag te gaan? Dan hebben wij een nieuw online coaching lidmaatschap voor jou, GetFit 24. Dit online lidmaatschap is zowel door huidige sportleden van ABC fitness af te nemen als ook door mensen die niet bij ABC sporten. In eerste instantie zouden wij een basic en premium versie hebben, maar we hebben dit vereenvoudigd en er uiteindelijk voor gekozen dat iedereen toegang krijgt tot alle mogelijkheden.

We bieden dit online lidmaatschap aan, al dan niet te combineren met je lidmaatschap die je eventueel al bij ons hebt. Het principe van dit lidmaatschap is dat het een 24/7 online toegang biedt tot ruim 1100 video workouts, meditatie sessies, trainingsschema’s, +5000 oefeningen, ABC workouts, voedingstips.
Hoe gaaf is het dat jij in je eigen omgeving 24/7 kunt blijven sporten en aan andere gezondheidsaspecten (zoals voeding en rust) kunt werken werken.    

Thuis trainen en werken aan je gezondheid? Dat kan! Met ons nieuwe digitale lidmaatschap GetFit24 zijn wij 24/7 jouw online coach.  

Als je een abonnement voor GetFit neemt worden we namelijk meer dan jouw online sportschool, we worden ook jouw online coach. En het mooie hieraan is, het is altijd beschikbaar. Combineer het trainen bij ons met ruim 1100 workouts voor thuis, voedingsadvies en een dagelijkse meditatiesessie tegen de stress. En train je niet bij ABC in Elburg? Geen probleem, want iedereen kan een GetFit24 abonnement afsluiten.

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Ruimere openingstijden

Ruimere openingstijden

Geplaatst op: 2023-03-05

Vanaf maart 2023 is ABC op de zondag van 09.00-15.00 uur (en dus 3 uur langer) open.   In totaal is ABC liefst 80 uur open. Er is dus géén excuus om niet te komen sporten, want er is ...

Lees meer Meer nieuws
Jubileum-acties

Jubileum-acties

Geplaatst op: 2022-12-30

2023 kan jouw fitste jaar worden! ABC Fitness  helpt jou hier graag bij! Geef jezelf een kickstart in 2023 met een van onze acties. Aanmelden of meer informatie willen ontvangen? Vul hier onder je g...

Lees meer Meer nieuws
  • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

  • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

  • Zwemles bij ABC Fitness is super!