GetFit24 online abonnementen

Klik op onderstaande button als je een GetFit24 abonnement wil afsluiten

abc-fitness.opencontrolplus.com/club_portal/membership?f%5Bphrase_search%5D=&f%5Bgroup_ids%5D%5B%5D=1586&f%5Bgroup_ids%5D%5B%5D=0


Ben jij klaar om ook thuis sportief én mentaal aan de slag te gaan? Dan hebben wij een nieuw online coaching lidmaatschap voor jou, GetFit 24. Dit online lidmaatschap is zowel door huidige sportleden van ABC fitness af te nemen als ook door mensen die niet bij ABC sporten. In eerste instantie zouden wij een basic en premium versie hebben, maar we hebben dit vereenvoudigd en er uiteindelijk voor gekozen dat iedereen toegang krijgt tot alle mogelijkheden.

We bieden dit online lidmaatschap aan, al dan niet te combineren met je lidmaatschap die je eventueel al bij ons hebt. Het principe van dit lidmaatschap is dat het een 24/7 online toegang biedt tot ruim 1100 video workouts, meditatie sessies, trainingsschema’s, +5000 oefeningen, ABC workouts, voedingstips.
Hoe gaaf is het dat jij in je eigen omgeving 24/7 kunt blijven sporten en aan andere gezondheidsaspecten (zoals voeding en rust) kunt werken werken.    

Thuis trainen en werken aan je gezondheid? Dat kan! Met ons nieuwe digitale lidmaatschap GetFit24 zijn wij 24/7 jouw online coach.  

Als je een abonnement voor GetFit neemt worden we namelijk meer dan jouw online sportschool, we worden ook jouw online coach. En het mooie hieraan is, het is altijd beschikbaar. Combineer het trainen bij ons met ruim 1100 workouts voor thuis, voedingsadvies en een dagelijkse meditatiesessie tegen de stress. En train je niet bij ABC in Elburg? Geen probleem, want iedereen kan een GetFit24 abonnement afsluiten.

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefles of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

06 86 85 83 85
Zwemles mag weer vanaf 16 maart. Indoor fitness helaas nog gesloten

Zwemles mag weer vanaf 16 maart. Indoor fitness helaas nog gesloten

Geplaatst op: 2021-03-09

Wij mogen vanaf 16 maart weer zwemles geven ivm versoepelingen van de corona-maatregelen. Dat is natuurlijk erg fijn voor de kinderen die op les zitten en voor ons als zwemschool. Indien je graag je kindje wil aan...

Lees meer Meer nieuws
Sporten kan tijdens lockdown in ABC's Outdoor Gym

Sporten kan tijdens lockdown in ABC's Outdoor Gym

Geplaatst op: 2021-01-19

NIEUW: ABC'S OUTDOOR GYM! WIj laten onze klanten niet zitten tijdens de lockdown. We geven heel veel online lessen, maar... we hebben ook flink geïnvesteerd een een gloednieuwe Outdoor Gym. Beginner...

Lees meer Meer nieuws
 • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

 • Zwemles bij ABC Fitness is super!

 • Sinds 11 weken ben ik nu bezig met het Body Support programma bij ABC Fitness. Nu ben ik 7 kilo kwijt in 11 weken.

  Annemarieke Fikse
 • Ik ben 13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness.

  Jolanda Krol
 • Ik train sinds kort met het eGym concept en vind het helemaal TOP! Nu wordt krachttraining pas écht persoonlijk en motiverend.

  Mariola Ludeku
 • Of je nu beginner of gevorderd bent... eGym brengt je weer een stap omhoog. Trainen was nog nooit zo fijn en motiverend. 

  Beweegadviseurs van ABC Fitness
 • Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald.

  Alien en Bert
Annemarieke Fikse Jolanda Krol Mariola Ludeku Beweegadviseurs van ABC Fitness Alien en Bert