Sportivity App: Lessen reserveren

Wij werken met de Sportivity app om lessen te reserveren.
Wat is Sportivity?
Sportivity is een app op je smartphone. Het is jouw online sportomgeving, waar je inzicht krijgt in de abonnementen die je bij ons hebt lopen en je betaalgeschiedenis. Tevens kun je er groepslessen mee reserveren.
 
Waarom moet ik nu groepslessen reserveren?
Voor iedereen is het nu overzichtelijk welke lessen er gegeven worden en of er wel of géén plek vrij is om met een les mee te doen.
  
Wij werken met vaste lessen en vaste groepen indien iemand elke week met dezelfde les mee wil doen. Mensen die zo nu en dan met een les mee willen doen, dienen via de app ene plaatsje te reserveren. Dit is erg handig aangezien je als lid meteen kan zien of er ergens een plek vrij is.
   
 
Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor de lessen?
10 dagen van te voren kun je je aanmelden en tot 1 uur van te voren kun je je afmelden.    

Ik heb geen smartphone om de app op te downloaden, wat nu?
Geen probleem. Onze receptionisten kunnen je ook aanmelden. Maar aangezien wij ivm de corona nog gewijzigde openingstijden hebben, zal dat voorlopig helaas niet altijd direct mogelijk zijn. Dus als je wilt sporten en géén smartphone hebt? : Bel dan even met 0525-680102
 
Waarom wordt mijn e-mailadres niet erkend?
Het e-mailadres dat je gebruikt om aan te melden, moet gelijk zijn aan het e-mailadres waarop je de mail hebt ontvangen voor het activeren van het Sportivity-account. Deze is namelijk gekoppeld aan jouw account. Wil je dit aanpassen? Daarvoor kun je bij onze receptie terecht via 0525-680102.
 
De link om het account te activeren werkt niet, hoe kan dat?
Het kan zijn dat de link is verlopen, deze is namelijk 24 uur geldig. Als dit het geval is, kun je een nieuwe aanvragen bij de receptie.
 
Wat als ik me aanmeld, maar toch niet kan komen? 
Als je toch niet mee kan doen aan een groepsles, kun je je tot 1 uur voorafgaand aan de les afmelden via de app of via de receptie. Sporters die niet meer mee kunnen doen omdat de les vol zit, kunnen namelijk op de wachtlijst gezet worden. Als jij je afmeld, krijgen zij een melding dat er weer een plek vrij is gekomen. Dus vergeet niet om af te melden en gun je medesporters jouw plekje in de les! 

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Mei en juni aanbieding. Wil jij 70 euro korting?

Mei en juni aanbieding. Wil jij 70 euro korting?

Geplaatst op: 2023-05-05

Lees meer Meer nieuws
Ruimere openingstijden

Ruimere openingstijden

Geplaatst op: 2023-03-05

Vanaf maart 2023 is ABC op de zondag van 09.00-15.00 uur (en dus 3 uur langer) open.   In totaal is ABC liefst 80 uur open. Er is dus géén excuus om niet te komen sporten, want er is ...

Lees meer Meer nieuws
  • Opzoek naar een nieuwe sportschool?

  • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

  • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym

  • Zwemles bij ABC Fitness is super!