Personal Coaching Programma

Vanaf januari biedt ABC ook een intensief 'all in Personal Coaching Programma' aan.

Wil je een aantal kilo's kwijt? Meer spiermassa opbouwen? Je conditie verbeteren? Óf heb je iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, onze personal trainer Kjell Aink helpt je ze op een gezonde manier te behalen. Een personal trainer haalt je uit je comfort zone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. Samen bereik je maximaal resultaat in minder tijd. 

Zonder plan, géén resultaat. Bij het Personal Coaching programma krijg je de maximale begeleiding tijdens jouw personal trainingen, voedingsadvies en we focussen ons op je mindset.

Kjell verzorgt de training op de zaterdag en/of op de zondagochtend. Dit kan zowel individueel of met iemand anders (duo training).

Wil je meer informatie over het Personal Coaching Programma en/of een vrijblijvende intake plannen? Vul dan het onderstaande contactformulier in óf bekijk de volgende website: www.kjell4fit.nl.

 

 • * velden zijn verplicht.

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • Vitaal de lente in

  Vitaal de lente in

  Vitaliteitsweken bij ABC-Fitness

  Lees meer
 • Nu ook Personal Training/Coaching bij ABC

  Nu ook Personal Training/Coaching bij ABC

  Wil jij het beste uit jezelf halen, maar wel een extra en professionele stok achter de deur hebben om het vol te houden en om écht...

  Lees meer
Meer nieuws