eGym... Fitness met resultaatgarantie

eGym fitnessWil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft ABC Fitness in Elburg voor jou dé oplossing!
Als één van de eerste centra hebben wij géén 8 maar 12 eGym toestellen welke wij in combinatie met het Fle-xx concept aanbieden. Resultaat... minder rugklachten, méér spierkracht, leniger & een betere houding.

Daarnaast krijgt iedereen bij ABC na de 1e periode de keuze om GRATIS met eGym PREMIUM te trainen. Met premium haal je nóg beter je doelen en train je op de best mogelijke manier. Egym Premium is als het ware je eigen Personal Trainer.

Voordelen eGym

 • Slechts 2x per week of 10 dagen 30-45 minuten trainen voor krachttoename.
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Je zit maximaal 1 minuut op hetzelfde toestel
 • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
   

Niet goed? Geld terug!

Met fitness op de eGym boek je resultaten. En dat motiveert. Om jou extra te motiveren krijg je garantie van ABC Fitness!: Niet Goed? Geld Terug!

Claim de deal: 1 week gratis fitness!

De 1e week is geheel gratis en vrijblijvend voor heel Elburg! We overtuigen je in deze week graag wat fitness voor jou betekent. En dat je na deze gratis week lid wilt blijven van ABC Fitness! Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis week te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege de beperkte capaciteit is deze deal is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door een slechts 50 personen!

 • * velden zijn verplicht.

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • "BodySupport eneGym geven fantastische resultaten."

  Alien en Bert
 • Doe mee met ABC's afslank- en verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis

  Doe mee met ABC's afslank- en verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis

  Doe mee met ABC's verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis Fitness! Wil je verantwoord sporten, je vitaler voelen, sterke...

  Lees meer
 • ABC is zondags open van 9-12 uur

  ABC is zondags open van 9-12 uur

  Vanaf oktober 2019 zal ABC op de zondag geopend zijn van 09.00-12.00 uur.  Hiervoor worden géén extra kosten in het...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.