Alien en Bert

"Begin dit jaar wilden we graag de winterkilo’s kwijt en weer fit worden voor de zomer. Op advies van onze dochters zijn we in gesprek gegaan met Niek van het Aqua & Beweging Centrum ABC over de mogelijkheden. We hebben ons toen ingeschreven voor de E-Gym in combinatie met Body Support. We sporten iedere week drie keer en krijgen een week menu met een goed voedingsadvies en zijn over deze combinatie heel erg tevreden. 
Onze doelstelling was om in twaalf weken, twaalf kilo af te vallen. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald en we zijn weer helemaal fit en voelen ons geweldig. We zijn ook heel erg tevreden over de begeleiding van Tamara. Zij heeft op een hele plezierige manier ons geholpen met het behalen van de doelen. 
Buiten dat zijn ook alle begeleiders op de sportvloer buitengewoon vriendelijk, professioneel en behulpzaam. 
Zij maken dat wij ons, net als onze dochters, inmiddels al helemaal thuis voelen ‘binnen de vrienden van het ABC.’

Wil je ook een paar kg lichter van de zomer genieten? Geef je dan nu op voor 50 days Summer-Shape. Voor ABC leden kan dat al vanaf slechts €35 bijbetaling.

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • "BodySupport eneGym geven fantastische resultaten."

  Alien en Bert
 • Super resultaten dankzij eGym en BodySupport voedingsplan

  Super resultaten dankzij eGym en BodySupport voedingsplan

  WIl je vóór de zomer enkele kg lichter worden? Geef je dan nu op voor ABC's 50 days Summer Shape Up! Lekker sporten o...

  Lees meer
 • 50 days Shape Up.

  50 days Shape Up.

  WIl je fitter, vitaler en iets lanker van de aankomende zomer genieten? Doe dan mee met ABC's 50 days Shape Up programma. Kom in s...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.