Zwemles

ABC Fitness geeft al vanaf de oprichting in 1992 zwemles in kleine groepjes aan kinderen vanaf 4 jaar. Sindsdien zijn er al 10.795 A,B,C of Easyswim diploma's uitgereikt; een aantal waar onze Zwemschool ABC natuurlijk erg trots op is! Onze zwemschool staat goed bekend en daar zijn we trots op. We doen er alles aan om ieder kind op zijn/haar optimale leertempo te leren zwemmen. Dat doen we in ons gezellige bad in kleine groepjes en in heerlijk warm water. Omdat er maar 1 groepje tegelijk zwemt is er veel aandacht voor de kinderen en de kinderen zijn niet snel afgeleid. 
Vanaf januari 2018 zijn wij overgestapt op de  EASYSWIM methode en gaan wij opleiden voor het Easyswim-diploma. Dit is een geweldig diploma wat nog uitgebreider is dan het C diploma, maar veel uitdagender en kindvriendelijker is. 


Stel je eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is voor uw kind. Dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat leren haast vanzelf gaat én lesgevers met plezier en enthousiasme lesgeven. 
Aan de basis van de zwemlesmethode van EasySwim ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een EasySwim-zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van uw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en vooral een leven lang zwemplezier.

Wij leiden kinderen dus op voor het nieuwe en supergave EASYSWIM DIPLOMA.
Binnen het EasySwim zwemdiploma worden zwemveiligheid en plezier uitgedrukt in 9 praktijksituaties. In deze praktijksituaties worden alle elementen die voor de juiste zwemvaardigheid nodig zijn gecombineerd. Uw kind wordt hierbij tijdens het diplomafeest niet beoordeeld op techniek. Het afzwemmen is dan ook geen examen. Echter, de opleiding voorafgaand aan het diplomafeest én de praktijksituaties zijn zo ontworpen dat de juiste zwemvaardigheid gewaarborgd wordt. Het diplomazwemmen is hiermee een feestelijke afsluiting zonder kans op falen.
Daarnaast zal uw kindje dankzij de gratis app EZZY'S ISLAND meer betrokken raken met zwemles, het leuker gaan vinden en dus sneller leren zwemmen.

Tijdens de zwemlessen gebruikt uw kind het zgn. Easyswim drijfpakje twv €62,95, maar u betaalt bij aanvang van de lessen véél minder dan deze prijs. U mag het ook in uw vrije tijd gebruiken wanneer u naar een ander bad toe gaat.
Dit pakje zorgt voor een veilige en goede ligging in het water en de kinderen hebben ivm armbandjes een veel betere bewegingsvrijheid met de armen. Dit zorgt ervoor dat de borst- en rugcrawl en schoolslag makkelijker aangeleerd worden.
Daarnaast zal het pakje tijdens de lessen regelmatig uitgaan. Dit heeft als doel dat de kinderen al in de beginfase leren om zichzelf te redden.

Wordt zwemmen duurder of is mijn kind langer bezig? NEE. 
U krijgt het Easyswim drijfpakje in bruikleen en u betaalt hier dus nauwelijks extra voor.
Aangezien het 1 diploma is,  scheelt u dit (indien u door zou gaan voor C) liefst 2x het betalen van het diplomazwemmen. 
Uiteraard is uw kind langer bezig dan het oude A diploma, maar in totaal duurt het niet veel langer dan met het behalen van het B/C diploma.

HEEL GROOT VOORDEEL: Wij mogen met Easyswim ook in ons eigen bad afzwemmen! Maar meestal zwemmen wij in zwembad De Veldkamp in Wezep af.
Maar.... mag uw kind diplomazwemmen en wordt het onverhoopt ziek of bent u op vakantie? Dan moest u in de oude situatie nog een kwartaal doorzwemmen, terwijl wij nu met Easyswim een moment in ons eigen bad kunnen uitzoeken. Dit scheelt u véél geld en vooral véél verdriet.
 
Onze sterkte punten waardoor wij al ruim 30 jaar een goede naam hebben, blijven nog steeds van toepassing.
- Kleine groepjes (starten met 8 en maximaal 9 kinderen bij de gevorderden), veel aandacht, heerlijk warm water en een rustig bad waarbij we maar met 1 groepje zwemmen zorgen voor de beste leeromgeving.    
De lessen bij onze zwemschool zijn nog steeds een stukkie goedkoper dan andere particuliere zwemschool in Elburg. Uw kind krijgt ook nog eens een eigen drijfpak en zwembroek.

De lessen kosten €15,85 per 60 minuten.  
Diplomazwemmen, pakje, medaille etc kost €60,00
Inschrijfgeld is €15,00 (betaal je pas als de lessen beginnen)
Tijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 14.45-18.45 uur. Woensdag van 12.30-19.30 uur. Vrijdag van 12.45-18.45 en zaterdag van 08.00-16.00 uur

Onze tip: Geef uw kind op tijd op voor de wachtlijst!!!  Dat kan via deze link:   https://abc.easyswimportal.com/dmz/signup/1 
Wij krijgen nogal eens een telefoontje van een ouder die het maar raar vind dat zijn/haar kind nog niet aan de beurt is. Op dit moment hebben wij weer een redelijke wachtlijst, (ongeveer 14-18 maanden) maar het is het voor ons onmogelijk om te zeggen wanneer uw kind aan de beurt is.  
Daarnaast is het ook afhankelijk van het aantal afzwemmers (elk kwartaal zwemmen wij af), het aantal mensen wat vóór uw kind op de lijst staat én uw beschikbaarheid. Kunt u bijvoorbeeld alléén maar op zaterdag, dan kan het langer duren eer uw kind een oproep krijgt.    
Houd dus rekening met een wachttijd van wellicht 18 maanden. Wees dus op tijd met aanmelden!!!    

P.S. U kunt uw kind ook op jongere leeftijd aanmelden voor de lijst, zodat hij/zij aan de beurt is zodra u wil.

Let op: Gaat uw kind op zwemles bij ABC? Dan krijg je tot wel 60% korting als je zelf komt fitnessen! Meld je snel aan want vanwege de kleine groepjes is er maar beperkt plek.

Maak kennis met Zwemles bij ABC Fitness

Vraag direct online informatie aan over zwemles. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor meer info.

 

 

 

Sportschool ABC-Fitness Elburg is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij ABC-Fitness ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proefweek of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Contact

ABC Fitness
Havenkade 5a
8081 GP Elburg

0525 680 102
Mei en juni aanbieding. Wil jij 70 euro korting?

Mei en juni aanbieding. Wil jij 70 euro korting?

Geplaatst op: 2023-05-05

Lees meer Meer nieuws
Ruimere openingstijden

Ruimere openingstijden

Geplaatst op: 2023-03-05

Vanaf maart 2023 is ABC op de zondag van 09.00-15.00 uur (en dus 3 uur langer) open.   In totaal is ABC liefst 80 uur open. Er is dus géén excuus om niet te komen sporten, want er is ...

Lees meer Meer nieuws
  • Opzoek naar een nieuwe sportschool?

  • NIEUW bij ABC: Outdoor Fitness!

  • Meer resultaat in minder tijd met E-Gym