Zwemles in Elburg: Na 9941 officiële A, B en C zwemdiploma's te hebben uitgereikt, stappen wij over op het Easyswim diploma

ABC Fitness geeft al vanaf de oprichting in 1992 zwemles in kleine groepjes aan kinderen vanaf 4 jaar. Sindsdien zijn er al 9941 A,B of C diploma's uitgereikt; een aantal waar ABC natuurlijk erg trots op is!
Vanaf januari 2018 zijn wij overgestapt op de  EASYSWIM methode en gaan wij opleiden voor het Easyswim-diploma

Stel je eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is voor uw kind. Dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat leren haast vanzelf gaat én lesgevers met plezier en enthousiasme lesgeven. Aan de basis van de zwemlesmethode van EasySwim ligt de visie dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk móet zijn, maar dat ook kán zijn. Een EasySwim-zwemles is optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van uw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en vooral een leven lang zwemplezier.

Wij leiden kinderen dus op voor het nieuwe en supergave EASYSWIM DIPLOMA.
Binnen het EasySwim zwemdiploma worden zwemveiligheid en plezier uitgedrukt in 9 praktijksituaties. In deze praktijksituaties worden alle elementen die voor de juiste zwemvaardigheid nodig zijn gecombineerd. Uw kind wordt hierbij tijdens het diplomafeest niet beoordeeld op techniek. Het afzwemmen is dan ook geen examen. Echter, de opleiding voorafgaand aan het diplomafeest én de praktijksituaties zijn zo ontworpen dat de juiste zwemvaardigheid gewaarborgd wordt. Het diplomazwemmen is hiermee een feestelijke afsluiting zonder kans op falen.
Daarnaast zal uw kindje dankzij de gratis app EZZY'S ISLAND meer betrokken raken met zwemles, het leuker gaan vinden en dus sneller leren zwemmen.

Tijdens de zwemlessen krijgt uw kind het zgn. Easyswim drijfpakje twv €59,95 in bruikleen. U betaalt deze dus niet!
Dit pakje zorgt voor een veilige en goede ligging in het water en de kinderen hebben ivm armbandjes een veel betere bewegingsvrijheid met de armen. Dit zorgt ervoor dat de borst- en rugcrawl en schoolslag makkelijker aangeleerd worden.
Daarnaast zal het pakje tijdens de lessen regelmatig uitgaan. Dit heeft als doel dat de kinderen al in de beginfase leren om zichzelf te redden.

Wordt zwemmen duurder of is mijn kind langer bezig?
NEE. 
U krijgt het Easyswim drijfpakje in bruikleen en u betaalt hier dus niet extra voor.
Aangezien het 1 diploma is,  scheelt u dit (indien u door zou gaan voor C) liefst 2x het betalen van het diplomazwemmen. 
Uiteraard is uw kind langer bezig dan het oude A diploma (dit gaat echter in 2018 ook helemaal veranderen) maar in totaal duurt het niet veel langer
dan met het behalen van het B/C diploma.

HEEL GROOT VOORDEEL: WIj mogen met Easyswim ook in ons eigen bad afzwemmen! Wij zwemmen echter vanaf oktober 2018 in zwembad De Veldkamp in Wezep af, omdat wij het toch wel belangrijk vinden dat kinderen gewend raken aan een groot bad.
Maar.... mocht uw kind mogen diplomazwemmen en wordt het onverhoopt ziek of bent u op vakantie? Dan moest u in de oude situatie nog een kwartaal doorzwemmen, terwijl wij nu met Easyswim een moment in ons eigen bad kunnen uitzoeken. Dit scheelt u véél geld en vooral véél verdriet.
 
Onze sterkte punten waardoor wij al 25 jaar een goede naam hebben, blijven nog steeds van toepassing.
- Kleine groepjes (starten met 8 en maximaal 9 kinderen bij de gevorderden), veel aandacht, heerlijk warm water en een rustig bad waarbij we maar met 1 groepje zwemmen zorgen voor de beste leeromgeving.  beginfase maximaal 8 kinderen in de groep (maximaal 9 bij de gevorderden)  
De lessen bij onze zwemschool zijn nog steeds een stukkie goedkoper dan andere particuliere zwemschool in Elburg. Uw kind krijgt ook nog eens een eigen drijfpak en zwembroek.

De lessen kosten €14,15 per 60 minuten.
Diplomazwemmen kost €35,00
Inschrijfgeld is €15,00

Onze tip: Geef uw kind op tijd op voor de wachtlijst!!!  Dat kan via deze link:   https://abc.easyswimportal.com/dmz/signup/1 
Wij krijgen nogal eens een telefoontje van een ouder die het maar raar vind dat zijn/haar kind nog niet aan de beurt is. Op dit moment hebben wij weer een redelijke wachtlijst, (ongeveer 9 maanden) maar het is het voor ons onmogelijk om te zeggen wanneer uw kind aan de beurt is.
Dat is namelijk afhankelijk van het aantal afzwemmers (elk kwartaal zwemmen wij af), het aantal mensen wat vóór uw kind op de lijst staat én uw beschikbaarheid. Kunt u bijvoorbeeld alléén maar op zaterdag, dan kan het langer duren eer uw kind een oproep krijgt.    
Houd rekening met een wachttijd van zeker ongeveer 9 maanden. Wees dus op tijd met aanmelden!!!

P.S. U kunt uw kind ook op jongere leeftijd aanmelden voor de lijst, zodat hij/zij aan de beurt is zodra u wil.

Let op: Gaat jouw kind op zwemles bij ABC? Dan krijg je tot wel 60% korting als je zelf komt fitnessen! Meld je snel aan want vanwege de kleine groepjes is er maar beperkt plek.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • "7 kg afgevallen en de menu's zijn gevarieerd en daarbij ook erg lekker. In het begin moest ik wennen om veel te mogen eten..."

  Annemarieke Fikse
 • "13,9 kilo afgevallen dankzij Body Support bij ABC Fitness"

  Jolanda Krol
 • "Met eGym wordt krachttraining pas écht persoonlijk, motiverend én ik haal in korte tijd meer resultaten."

  Mariola Ludeke
 • "ABC beweegadviseurs trainen ook met eGym concept."

  eGym
 • "BodySupport eneGym geven fantastische resultaten."

  Alien en Bert
 • Doe mee met ABC's afslank- en verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis

  Doe mee met ABC's afslank- en verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis

  Doe mee met ABC's verjongings marathon en krijg 4 weken Gratis Fitness! Wil je verantwoord sporten, je vitaler voelen, sterke...

  Lees meer
 • ABC is zondags open van 9-12 uur

  ABC is zondags open van 9-12 uur

  Vanaf oktober 2019 zal ABC op de zondag geopend zijn van 09.00-12.00 uur.  Hiervoor worden géén extra kosten in het...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.